Blæseorkestret Søndermarken

Blæseorkestret er lige noget for dem, der har lyst til at spille march, pop og rock og samtidig have det sjovt.

Blæseorkestret Søndermarkskolen bliver også kaldet Randers Nisserne.

Orkestret består af et tambourkorps (fløjter, lyre og trommer) og et brass band (blæseinstrumenter og trommer).

Blæseorkestret Søndermarken er startet i 1967 som skolens orkester af skolelærer Hans Ingemann.

Blæseorkestret er for børn/unge fra 8-25 år.

Orkestret lægger stor vægt på det sociale samvær og til trods for den store aldersforskel, har orkestermedlemmerne det supersjovt sammen.

Orkestermedlemmerne får ½-2½ times undervisning om ugen.

Man kan låne instrument og uniform for 425 kr. i kvartalet.

Orkestret har flere faste traditioner som f.eks. medlemmers konfirmation, orkesterstævne med tre andre orkestre, jazzteltet i Randers Ugen med kendte solister, Tivoli Friheden/Tivoli i København/Legoland, Randers FC/Randers HK og – vigtigst af alt – det er os der er Randers Nisserne i december, hvor vi spiller og underholder i Randers midtby.

Der er ingen forventning om, at eleverne kan spille når de starter i orkestret – det lærer de.

Orkestret øver på Søndermarkskolen hver onsdag fra kl. 18:00-19:00. Det er tilladt at tage forældre med. Der er altid nogle til at snakke med eleverne i Musikhuset (den tidligere pedelbolig).

I kan kontakte orkesterleder Susanne Dalmose på telefon 20 94 07 69 eller e-mail dalmose@mail.dk.

Du kan læse mere om os på Blæseorkestrets egen hjemmeside.