Juniorklub

Juniorklubben er et fritidstilbud for børn fra 4. til 7. klasse.

I juniorklubben mødes børnene til hyggeligt samvær og aktiviteter, specielt tilrettelagt for aldersgruppen. Der er plads og rum til udfoldelse under voksenopsyn.

Der er ca. 65 indmeldte børn og tre ansatte.

Hvad sker der i juniorklubben?

Der er hver dag en frivillig aktivitet på programmet. Det kan være sport, spil, konkurrencer, kreative værksteder, bagning, en tur ud af huset og meget mere.

Klubbens vigtigste aktiv er dog det daglige samvær, der bunder i nøgleordene troværdighed, involvering, anerkendelse og gensidig respekt.

Derudover tager vi hvert år på sommerlejr den første uge i sommerferien.

Aktiviteterne kan børn og forældre se på Tabulex (www.sfoweb.dk). Langt de fleste aktiviteter er uden tilmeldinger. Alle tilmeldinger til eksempelvis aftenåbent, ture ud af huset eller fælles arrangementer med de andre klubber foregår i juniorklubben. Vi mener, at det er en naturlig del af børnenes udvikling, at de selv tager ansvaret for at melde sig til aktiviteter. Alle aktiviteter med tilmelding har et opslag på døren ind til juniorklubben. Ligesom vi bruger Tabulex til at informere om kommende aktiviteter og arrangementer, bruger vi juniorklubbens Instagram-profil (juniorklubben_sondermarken) til at vise de aktiviteter, som vi har lavet. Det er en nem måde for mange forældre at følge med i deres barns hverdag, men det er er ikke noget krav for at gå i juniorklub.

Kontakt til juniorklubben sker på juniorklubbens telefon 3057 2299 i åbningstiden, eller ved at skrive til klubbens ansatte på forældreintra. Det vil sige ikke på Tabulex, Instagram eller skolens facebookside, da vi bruger intra som kommunikation mellem jer som forældre og os.