Juniorklub

Juniorklubben er et fritidstilbud for børn fra 4. til 7. klasse.

I juniorklubben mødes børnene til hyggeligt samvær og aktiviteter, specielt tilrettelagt for aldersgruppen. Der er plads og rum til udfoldelse under voksenopsyn.

Der er i gennemsnit 65 indmeldte børn og tre ansatte.

Hvad sker der i juniorklubben?

Der er hver dag en frivillig aktivitet på programmet. Det kan være sport, spil, konkurrencer, kreative værksteder, bagning, en tur ud af huset og meget mere.

Klubbens vigtigste aktiv er dog det daglige samvær, der bunder i nøgleordene troværdighed, involvering, anerkendelse og gensidig respekt.

Derudover tager vi hvert år på sommerlejr den første uge i sommerferien.

Aktiviteterne kan børn og forældre se på MinUddannelse. Langt de fleste aktiviteter er uden tilmeldinger. Alle tilmeldinger til eksempelvis aftenåbent, ture ud af huset eller fælles arrangementer med de andre klubber foregår i juniorklubben. Vi mener, at det er en naturlig del af børnenes udvikling, at de selv tager ansvaret for at melde sig til aktiviteter. Alle aktiviteter med tilmelding har et opslag på døren ind til juniorklubben. Ligesom vi bruger Min Uddannelse til at informere om kommende aktiviteter og arrangementer, bruger vi juniorklubbens Instagram-profil (juniorklubben_sondermarken) til at vise de aktiviteter, som vi har lavet. Det er en nem måde for mange forældre at følge med i deres barns hverdag, men det er er ikke noget krav for at gå i juniorklub.

Kontakt til juniorklubben sker på juniorklubbens telefon 3057 2299 i åbningstiden, eller ved at skrive til klubbens ansatte på AULA. Det vil sige ikke på MinUddannelse, Instagram eller skolens facebookside, da vi kun bruger AULA som kommunikation mellem jer som forældre og os.

Vi åbner når eleverne får fri og lukker kl. 17.00, fredag dog kl. 16.00.

Hver anden onsdag har vi åbent til kl. 20.00.

I ferierne har vi åbent fra 9.00-14.00. Vi følger Søndermarkskolens ferieplan.

Juniorklubben ligger i store, gode lokaler i kælderen på Søndermarkskolen.

Vores primære lokale ligger i forbindelse med skolens håndværk- og design-lokaler, som vi kan benytte om eftermiddagene.

Vi har et primærrum med køkken, hvor børnene hver dag selv tjekker ind og ud via Tabulex.

Derudover har vi lokaler med bordtennis, billard, computere, Playstations og Wii, ligesom vi har vores eget boldrum. Derudover bruger vi skolens hal, svømmehal, klatretårn og gymnastiksal.

Mandag har vi svømning.

Tirsdag går vi i hallen.

Onsdag er der onsdagsquiz.

Hver anden onsdag er der aftenåbent til kl. 20. Det koster 20 kr. at deltage, inklusive aftensmad.

Torsdag kan være masterchef, en tur ud af huset, kreativt værksted, bolsjekogning og lignende. Derudover har vi også hallen om torsdagen.

Fredag har vi svømning og fredagshit. Fredagshit er noget spiseligt, som hver anden gang er gratis, og hver anden gang koster 5 kr.

Indmeldelse foregår via en tilmeldingsblanket, som findes her.

Aflever tilmeldingsblanketten i juniorklubben eller ring i juniorklubbens åbningstid til tlf. 30 57 22 99.

Prisen for en plads i juniorklubben er 512 kr. pr. måned.

Juli er betalingsfri.

Børnene kan hver dag købe noget at spise og drikke i klubben.

Du finder vores praktikbeskrivelse her, jf. bekendtgørelse nr. 211 af 06/03/2014 om uddannelse til professionsbachelor som pædagog.

Gældende fra 1. august 2014